Ей, лосі - я ж сказав: хто зі мною - спілкуйтеся!
А ви налетіли, затоптали тему - ну ШО вам нада? Я ж признався чесно - з лосями мені важко, ви всі - псіхи, вам треба далеко і надовго, шоб високогір"я і там до місця призначення літаком за 600 баксів! У мене НЕМАЄ бажання їхать ТАК далеко - я і по Дніпропетровщині ще толком не їздив!
Якщо вас цікавить - почитайте автобіографію Паустовського, він там дуже гарно висловлюється щодо ЕКЗОТІКИ, "яскравої, але пустої всередині форми" та РОМАНТИКИ - "глибокого багатогранного почуття, міліонами коренів пов"язуючого людину, поета з РІДНОЮ землею"! Тоді ви зможете мене зрозуміти.
Я люблю Україну, Дніпро, Оріль, Крим - бо це все поряд! Мені не цікаві ні узбеки, ні киргизи, ні монголи - я люблю співвітчизників, їх простий і зрозумілий життєустрій - нехай я "чудной дядька".
Я шукаю однодумців - а ви заважаєте, намагаєтесь мене переконати в чомусь, що для вас дороге і привабливе!
Ми всі різні, усі для себе розумні - але майте ж совість і поважайте правила форума: висловлюйтесь по суті теми - про інше - в інших темах форуму.
Командор писал(а):Значит провел 1-у и спекся?
Нє, не "спекся"! Всі знають - я водив дитячий похід, знайшов Саню і Серьогу, таких же, як я - і ми зліпили "одиничку" Нашим трьом синам - 10-12 років, старшим по 17-18 - які висококатегорійки?!! Нас у велопоходах цікавлять наші сини, їхня дружба і здоров"я. Спробуйте стать на моє місце. Уявіть себе "папашками" - і не треба буде дивуватись.
Якщо ви ТАК не робите - значить ваш понятійний апарат не працює - ви не чуєте співбесідника - ЯК можна з вами спілкуватися.
Я люблю Дока, Вову К, Командора - але з вами в походи я поки що ходить не буду. Я буду ходить в походи з моїми дітьми - тому що Саша росте, а Анна Марія попросилась в поход!
Ви розумієте, ЩО це значить?
Це значить, що моє виховання, все що вкладав у мою доцю протягом усього її життя - СПРАЦЮВАЛО! І вона - велотуристка, до глибини душі, до "мозга костей" - і це радує усіх, хто хоть тришки "петрає" в ЖИТТІ і в СВІТІ.
Владимир К. писал(а):Чудной дядька, comandor194sm
От тобі і "чудной"!
Буде тобі, Вовік, полтіннік - згадаєш мене і посміхнешся - будеш і ти ТОЧНО таким же, як я, і про ТЕ Ж САМЕ будеш думать - БО Я БУВ ТАКИМ, ЯК ТИ - і недавно, до речі - всього якихось 25 років тому - і прекрасно тебе розумію. А ти мене спробуй зрозуміти - це не просто, бо ти не був ще таким, як я - але неодмінно БУДЕШ!