Мені 27 років, шкіра досить чутлива, волосся темне, особливо в зоні пахв і бікіні. З бритвою я давно «на ви» — подразнення, вросле волосся, почервоніння, свербіж… Думаю, багато хто розуміє, про що я говорю. Шугаринг і віск пробувала, але для мене це щоразу справжній стрес: боляче, іноді з’являються синці, а ефект триває максимум кілька тижнів. У результаті всі проблеми знову повертаються.
Останні пів року серйозно замислююся над лазерною епіляцією, але навколо стільки суперечливих відгуків, що голова йде обертом. Хтось пише, що це найкраще рішення в житті, а хтось скаржиться на опіки, відсутність результату або нав’язування нескінченної кількості процедур. У Києві клінік і салонів просто безліч, ціни різні, апарати різні, спеціалісти теж, і зовсім незрозуміло, як обрати місце, де справді буде якісно та безпечно.
Дуже не хочеться потрапити в салон, де працюють «на потік», не зважають на індивідуальні особливості шкіри, економлять на обладнанні або досвіді майстрів. Для мене важливо, щоб була повноцінна консультація, уважне ставлення, сучасний лазер і чесний підхід, а не обіцянки «прибрати все за один сеанс».
Я намагаюся читати не лише відгуки в Instagram, а й більш детальні статті. Нещодавно натрапила на матеріал про лазерну епіляцію в Києві, де досить доступно описані нюанси процедури, види апаратів і те, на що варто звертати увагу при виборі клініки. Залишу посилання тут, можливо, комусь також стане в пригоді подивиться тут.
Але все одно хочеться почути живі відгуки від реальних дівчат. Де саме ви робили лазерну епіляцію в Києві? Скільки процедур знадобилося, чи був помітний результат і як реагувала шкіра? Особливо цікавлять зони бікіні та ніг. Чи було боляче, чи пропонували пробну процедуру, чи не нав’язували зайві сеанси?
Буду дуже вдячна за будь-які рекомендації, поради та навіть попередження, куди точно не варто звертатися. Хочеться нарешті вирішити це питання і почуватися комфортно, а не постійно переживати через небажане волосся. Дякую всім, хто відгукнеться