Народе любі друзі! Я... регулярно... відвідую Одесу 1-2 квітня, приймаю участь в параді по Дерибасовській, присутній на Гала-концерті на Куліковому полі... Там є недорога кафешка у Будинку Профспілок, по телефону замовляєш час і меню і до твого приходу готують і годують... і це ПРЯМО біля ЖД вокзалу... У мене, правда, є де ночувать, на Великій Арнаутській друг живе у вЕлИчЕзНіЙ старовинній квартирі... і я у нього один раз зупинявся - ДУЖЕ КЛАСНО... на розкладушці - та дарма...
А Юморина - це круто! Минулого року я - справжній клоун! - зайшов з тим моїм другом у колонну, в групу пантомімів, що йшла за машиною "Маскі-шоу" і пройшов через усе місто, викобенюючись на всі лади - ну як я люблю... У нас, власне, не було жодних костюмів, я куртку начепив навиворіт, рукавами зав"язав упоперек талії, підібрав кульку на узбіччі, надував її і, розтягуючи "надувало" свиристів нею направо і наліво, було классно! Ігорьоша - мій друг - скописнявся, звичайно, і мене це розхолоджувало - зато ми перемовлялися з МАСКАМИ, я домовився з БльоДанс про яхідні на їх вечірній концерт в Палаці Гумору... но ми пішли ввечері на "95 квартал"... Ну корочЄ... Є чим ТАМ займатися... Місто зранку переповнене ряженими усіх мастей - в принципі можна організувати участь у параді велогрупи - як ви? Порозмальовуємо мордяки, будемо викрикувать різні нісенітниці - оттопиримрся не по-дитячому - і це майже нічого не коштує - квитки до Одеси і харчування... В Одесі потужний велоклуб, керівник Таня Дозволяє переночувать у приміщенні велоклубу - умови там бівачні, душу не є - та дарма нам... А можна заночувати і в Приморському парку в палатках - там місця досить, і це ПРЯМО в центрі.... Ну не знаю... Я поїду знову - якщо живий буду... Ну і бажаючих велотуристів запрошую...