Шукаю для замовлення ретинол

Обсуждение работы форума, клуба и пр.

Модератор: chao

• Объявления

Шукаю для замовлення ретинол

Сообщение Natka » 07 фев 2026 01:12

Хочу серйозніше підійти до антивікового догляду і додати ретинол у вечірній крем, але не знаю, де краще замовити професійну косметику, щоб це був не випадковий продукт із маркетплейсу, а перевірений засіб із реальним ефектом. Порадьте варіанти, бо важливо не нашкодити шкірі.
Natka
Старожил

Велосипед: Аист

Объявления

Re: Шукаю для замовлення ретинол

Сообщение Sultan » 07 фев 2026 01:13

З власного досвіду скажу, що якість ретинолу дійсно має значення, бо від стабільності формули залежить і результат, і реакція шкіри. Після кількох невдалих спроб із іншими брендами вирішив замовити ретинол в інтернет-магазині Skin(tet) https://skintet.com/catalog/retinol , оскільки там представлена професійна косметика з продуманими складами та різними концентраціями. Вибрав варіант для початківців, почав наносити раз на три дні, і вже через місяць побачив, що тон шкіри став більш однорідним, зменшилася жирність у Т-зоні, а дрібні нерівності згладилися. Плюс приємно, що можна знайти супутні засоби для підтримки бар’єру, щоб мінімізувати подразнення. Зараз ретинол став стабільною частиною догляду, і результат мотивує продовжувати курс.
Sultan
Старожил

Велосипед: Ardis

Объявления

Re: Шукаю для замовлення ретинол

Сообщение alexivanovstar1985 » 09 апр 2026 10:04

Я теж недавно почала додавати ретинол у вечірній догляд і була дуже обережна, бо шкіра чутлива. Знайшла на https://pro-myidi.com/shop-category/obl ... m/retynol/ кілька варіантів кремів з ретинолом для різного рівня концентрації. Замовила середню концентрацію для вечірнього догляду, використовую через день і комбіную з легким зволожуючим кремом без активних інгредієнтів. Уже через 2–3 тижні шкіра стала більш рівною, дрібні зморшки на лобі трохи згладилися, а загальний тон обличчя виглядає здоровим. Для мене головне - безпечний склад і перевірений виробник, і тут все відповідає цим вимогам.
alexivanovstar1985
Опытный участник

Велосипед: Trek

Объявления

• Объявления

Вернуться в Общие вопросы