terra писал(а):Спасибо, что не забываете
Привет, Таня и Миха... Вы у нас - как порошинка в глазу: каждый день вас вспоминали. Ну да у нас все еще впереди, новый майский детский велопоход 2011 года начинается! Какие вопросы...
А что там в октябре, большой поход? Я со 2 октября недельку буду в Большом Каньоне, на входе прямо у его истока - мы там обычно в это время кизилками, фундуком и маслятами балуемся... Ну там песни у костра из буковых стволов - "вечный огонь" называется... Искры, искры... Красота, одним словом... А как вам наши фотки шедеврального вида? Олег-то Еннион - порадовал прямо... Оччень душевно получилось... Я даже не ожидал, что ТАК можно... Ходил-ходил вокруг да около, щелкал-щелкал - и вдруг такая душевность и харАктерность... Кто бы мог подумать...
Enion писал(а):Презентую
Олежка, спасибі величезне тобі за прекрасні фотографії, просто на отлічку... Портрети учасників - просто шедеври! Раніше думав - тільки мої власні роботи можуть так брати за душу - а ось бачиш - і твої теж... Я дуже радий, що ти тусив з нами по Криму - і так ловко розкрив і представив найяскравіші моменти нашої прикольної подорожі... З нетерпінням чекаю наступні частини твоєї фотоепопеї... Тепер б"юся над тим, ЯК скачати увесь наш архів в одну папочку і нарізать для Марго... Ти її з такою любов"ю презентував - просто іншими очима дивлюсь на неї після твоїх портретів...
Да, творчі люди є творчі люди, суцільна насолода... "Пир духа!.." Шикарно.
Jorik писал(а):уставшие и довольные
Женя і Яна - ви просто красавчіки. Не можу забути Яніни очі - так і світять, так і світять у темряві життя як незгасимі маяки радості і натхнення. Ох, випаде комусь щастя закохатися в ці очі... Дай, Боже, щасливої долі і міцного здоров"я... Навіть захотілося познайомитись з твоєю, Женєчка, дружиною... Ну та, може, на День Києва і зустрінемось ДЕСЬ...
citrus1 писал(а):хвастаться не чем
Не знаю, Саня, по-моєму наша покатуха - ідеал дитячого велопоходу, навіть при тому, що наші власні діти не були з нами фізично - але ми подумки були з ними, а вони подумки були з нами... Наступного року будем старатись, щоб і Саня з Серьожкою пихтіли на під"йомах поруч з нами. Зато на спусках... Ох і давали ми дрозда на спусках... Вспомню - вздрогну...
Emmy писал(а):этот хоть и полупоход.
Не согласен, Іра, як на мене - шикарний повнометражний похід!!! Ну правда, менш спортивний а більш пізнавальний - ну та такий вже формат у дитячого похода... Не думаю, що дівчатам - крім Олі - хотілося б чогось БІЛЬШ СПОРТИВНОГО, мені в усякому разі НІ!!!
Хочеться у новий дитячий або пляжний велопохід... Копита чешуться... Знову...